İslami evlilik ve eş arama sitesi


Evet böyle bir var adresi gonuldensevenler.com. Hemen sitenin arama terimleri ve açıklamasını yazalım;
<META lang=en content"islami , eş aramak, peygamber efendimiz, islami , islamda , tesettürlü bayan, dindar bayan, kuran, nikah, karı koca,islami cinsel bilgiler, sorunları, ailede geçim, gonulden sevenler.com, gonulden sevenler, gönülden sevenler, imam nikahı, , peygamber" name=description>

<META lang=en content=" ve , islami , gönülden sevenler, eş arama, , nikah, ücretsiz arkadaşlık" name=keywords>

Yukarıdakilere yorum yapmıyorum.

Görebildiğimiz trafik istatistiklerine göre siteye ülke olarak Türkiye 94.1%, Almanya 3.9%, Hollanda1.5% gibi, Türkiye'de şehirlere ayrıldığında İstanbul 51.9%, Ankara 15.4%, Urfa 7.7%, Bursa 5.8%, Denizli 3.8%. Bu şehirler istatistiği gerçekten çok ilginç, normalde İzmir ve Adana gibi büyük şehirlerin olması gerekirken bu sitede yok.

islami evlilik

Sitede açıklama olarak şöyle yazıyor;

Neden Siteleri?
Türk halkını internetteki ahlaksız sitelerden ve aldatıcı arkadaşlık sitelerinden kurtarmak amacıyla açtığımız ilk sitemiz GonuldenSevenler.com ile Türkiye'deki yüzlerce insanı yuva sahibi yaptık. Misyonumuzu ve ciddiyetimizi yitirmeden Türk halkını hasretini çektiği yuvaya bir adım daha yaklaştırmak için çok daha güçlü geliyoruz.
İslami Sitesi
Dünyanın en büyük saadetini evliliğinize taşıyın. İslami yaparak hem bu dünyada hem de ahiretinizde kendi eşinizi seçin. İnternette ahlakın bozulmadığı bir yerin olması sizi hayrete düşürebilir. Onbinlerce seçkin kişiyi sizin için bir araya getirdik. Şimdi sıra sizde. Mutlu bir yuva kurmak sizinde hakkınız.

de çıkan Google reklamlarında ise şunlar yazıyor;

EnZevkliSohbetler
YasakAşklarMekanınaHoşgeldinizKaçamakilişkilerBuradaYaşanır

Yasak İliskilerin Adresi
Sende Aldatmak istiyorsan Bayan Arkadaşını Bul

Tutku.Com
Tutkulu arkadaşlıklara yelken açın Aradığınız arkadaş bir tık ötenizde

vs. vs. gibi.

Aslında asıl bomba ve bu yazımı yazmama neden olan M. Serdar Kuzuloglu’nun Friendfeed gönderisinde de belirttiği şey Üye olma sayfasında sizi bekliyor, üyelik formu aşağıda gördüğünüz gibidir;

Konu hakkında pek fazla yorum yapmak istemesemde kısaca bir şeyler yazabilirim. Hayatımda şu ana kadar Facebook harici hiçbir arkdaşlık sitesini kullanmadım, Facebook'da zaten sosyal bir platform olduğunu düşünerek kullandım. Genelde arkadaşlık sitelerine bir kıllığım vardır, bunun nedeni geçmişten bu güne isim yazmak istemiyorum bir dolu arkadaşlık sitesinin (daha uygun kelimeler var yazabileceğim ama ben enayi kelimesini kullanmak istiyum ki internette bolca bulunurlar) deneyimsiz kullanıcılarını enayi yerine koyarak sistemlerinde oluşturdukları sahte profillerle gold üyelik, zart üyelik zurt üyelik atraksiyonlarıyla bu enayi arkadaşlardan para koparmalarıdır. Bu tür arkdaşlık siteleri şu anda internette envayi çeşitte, bilimum farklı sicriptlerle hiç abartmıyorum binlerce vardır ve inanın bu tür arkadaşlık sitelerinden bir tane ben bile hadi açalım desem ofiste 1 gün çalışmayla açarım, o derece düzmece yani. Aralarından bir kaçı hariç bu tür sitelere asla güvenmeyin derim eğer aranızda bu tip sitelerin portföyüne giren tip kullanıcısı varsa.

Gelelim gonuldensevenler.com'a, bu arkadaşlık sitesi olmadığını belirtmiş;

Arkadaşlık sitesi değiliz!
Eğer bir arkadaş veya sevgili arıyorsanız yanlış yerdesiniz. GonuldenSevenler bir arkadaşlık sitesi değildir. Evlenmek isteyen ve evliliği en azından düşünen kişilere özeldir. Sitemizdeki kişilerin ciddi düşüncelerde olduğunu unutmayın!

Neymiş? Evliliği düşünen kişilerin sitesiymiş. Şimdi biraz düşünelim, an itibariyle 150bin üyesi olan bir ve bunların hepsi evlenmek istiyor öyle mi? Şöyle kabataslak hesaplayalım, bunların atıyorum %75'i erkek %20'sini kadın geri kalanını da kullanılmayan hesaplar olarak değerlendirirsek, bu %20 kadın diliminden %10'unun potansiyel evlenecek kadın grubuna sokarsak ortaya çıkan rakam: 15bin. Vay anasına demek ki 15bin kadın'a evlenmesi için 15bin erkek lazım. İlginç.

Din istismarının internetteki yansıması olarak tezahür eden bu , internette ahlakın bozulmadığı yer olduğunu belirtiyor. Bu acaba hangi diğer sitelere ahlaksız diye adlandırıyor onu merak etmekle birlikte kendi yaptıkları işin ahlakla alakasını da anlayabilmiş değilim. Ahlak anlayışları, diğer sitelerden farkları, sitelerinde marketing'ini(Türkçesi argoya giriyor) yaptıkları insanların başlarında ki türban veya suratlarındaki sakal mıdır?

“İslami evlilik ve eş arama sitesi” üzerine 14 tane yorum yapılmış

  1. ilhan

    ilhan diyor ki:

    yüksek ücretle üye olunması gereken bir islami site olmalı ki her it kopuk rast gele tıklayıp insanlarla dalga geçmesinler.her haltı karıştırıpta sonradan müslüman olanlarda giremezler,tavsiye olunur

  2. burak

    burak diyor ki:

    birde böle site var . ama sadece forum sayfası ve herkese acık.. orda tartışmalar oluyor .. gecen farkettim.. http://www.dinievlilik.net ..

    burda evlendirme yok sadece tartışma forumları.. benimde tuhafıma gitti .. son günlerde evlilik moda galiba

  3. yağmurr

    yağmurr diyor ki:

    yav allah rızası için aklı başında biri çıkıpta demiyor ki nette dinin islamın işi ne akıl var mantık var adı üstünde sanal alem hangi din kabul eder bunu. yapmayın arkadaşlar biz gençler gelecek nesillere bu şekilde mi örnek olacağız. soruyorum

  4. sedef

    sedef diyor ki:

    bende bu siteye üye olmuştum bi kaç kişiyle görüştüm gercekten çevremde dindar kişi bulamadıgım içindi ama bu sitede insanlar sadece gönül eglendirecek insan ariyorlar görüştüklerim din adamlarıydı kendilerini modern insanlar olarak tanıttılar agız birligi etmişcesine lakin tek niyetleri cinsel duygularını tatmin etmek sitede hala varım sadece ibret alabilmek adına rabbim kiimseyi bilinçsiz bırakmasın

  5. yusuf bilal yiğit

    yusuf bilal yiğit diyor ki:

    ben bu sitedeki kızların sitenın kendı elemanları oldugunu bızzat yakaladımsiteden attılar .resmen resmi dolandırıcılık yapıyolar para tuzagından baska bışey degıl aldanmayın saygılar

  6. yusuf bilal yiğit

    yusuf bilal yiğit diyor ki:

    ben bu sitedeki kızların sitenın kendı elemanları oldugunu bızzat yakaladım siteden attılar .resmen resmi dolandırıcılık yapıyolar para tuzagından baska bışey değil evlılık sitesiymiş vaşşş ben yermıyım oyle)) saygılar herkese

  7. fahrettin

    fahrettin diyor ki:

    http://sekspartnertuzagi.blogspot.com/

    arkadaşlık ve partner siteleri ile ilgili bir uyarı var okumanızı tavsiye ederim.

  8. TEAkolik

    TEAkolik diyor ki:

    Yuhh artık yuhhh..

  9. muzlupasta

    muzlupasta diyor ki:

    islami olması bunun neresinde anlamadım. ahlaklı ve dinine yarılır şekilde eş aranıcaksa gizli yapılmalı. buraya çıkıp ta resimle sözle sazla olmaz bu işler. diğerlerinden hiçbir farkları yok bence..

  10. googleboy

    googleboy diyor ki:

    taş yok mu taş?

  11. gaykedi

    gaykedi diyor ki:

    google reklamları tam rezillik, paranın gözü kör olsun ki din iman dinlemiyor…

  12. icimdengeldigigibi

    icimdengeldigigibi diyor ki:

    hiç duymamıştım…şaşırdım.. :O paylaşım için sağol wolkan..

  13. tete

    tete diyor ki:

    Bu arkadaşlık sitelerine kılım,hele bölesi islamı alet eden insanları sömüren ve internet ahlakından bahseden sömürücülere ayrı kılım.Yorum yazan kedi li medili arkadaş google reklamlarını adam gibi kullanan bir çok site var rezalet yok reklamlarda rezil olan niyeti bozuk insanları enayi yerine koyan insanlarda suç…

  14. tabuhan

    tabuhan diyor ki:

    İslamı böyle şeylere alet ediyorlar işte.

YORUMUNUZU YAZIN

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Uyarı: Yazacağınız mesaj konu ile alakalı değilse lütfen iletişim formundan yazınız. Sitemizde yer alan okur yorumları yorumları yazanların kendilerinin görüşleridir, okur yorumlarından blog.wolkanca.com sorumlu tutulamaz.
Yorum yazmadan önce bilmeniz gerekenler